Megosztás

Kapcsolat

Tel: +36-20-222-77-55

E-mail: info@fixshuttle.com
           fixshuttle@gmail.com


VIP TAX1 Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Ady Endre u. 108

Cgj. szám: 01-09-931965

Adószám: 11728054-1-42

Bankszámla:
HU-48 10405004-50515757-83821005

Tevékenységeink:

-4939 Mns szárazföldi személyszállítás

-4932 Taxis személyszállítás

-7711 Személygépjármű kölcsönzése

Utazási feltételek

Utazási feltételek

UTAZÁSI FELTÉTELEK

Általános tudnivalók:

Kérjük a Tisztelt Megrendelőket, hogy a foglalás előtt figyelmesen olvassák  el az utazási szerződés feltételeit. A megrendelés elfogadásával, a szabályzat tartalmát elfogadják és azt magukra nézve érvényesnek tekintik.

Személygépkocsis személyszállító szolgáltatás kizárólag szálláshely-hasznosítási, idegenforgalmi, turisztikai, sport, kulturális, oktatási, vasúti, vízi, légi utasszállítási tevékenységhez kapcsolódó személyszállítás végzésére, továbbá rendezvények szervezésére jogosult vállalkozás keretében, a Kormányhivatal engedélyével (a továbbiakban: személygépkocsis személyszállító engedély) végezhető.

A honlapot a VIP TAX1 Kft. Székhely: 1204 Bp. Ady Endre u. 108. Magyarország működteti.  Cégünk nem taxitársaság, nem foglalkozik fuvarközvetítéssel. A transzfereket kizárólag a VIP Tax1 Kft. üzemeltetésében lévő gépkocsik, illetve a következő vállalkozók teljesítik: Lengyel Miklós E.V., Prohászka Orsolya E.V., Medgyesi György E.V., Szalai Attila E.V.

Utazási feltételek:

Szolgáltató: VIP TAX1 Kft. Székhely: 1204 Bp. Ady Endre u. 108.

 1. A fuvarokat a Szolgáltató és szerződött alvállalkozói teljesítik.
 2. Szolgáltató a mindenkor érvényes tarifáit a www.fixshuttle.com oldalon közzéteszi.
 3. Budapesti transzfer esetén az árak Budapest közigazgatási területén belüli  megszakítás nélküli egyszeri, vagy retúr fuvarra érvényesek. Az útvonalat a gépkocsi vezetője határozza meg.
 4. 100 Km távolságnál hosszabb transzfer fuvarok esetén egyszeri (pihenés és egyéb szükségletek elvégzése céljából) max. 10 perces megállást a transzfer tartalmazhat. A megállás helyét a gépkocsivezető határozza meg.
 5. Megrendelés felvétele online legkésőbb az utazás időpontja előtt 24 órával lehetséges. 24 órán belüli időtartammal csak telefonos egyeztetés után lehetséges az előrendelés ( a mindenkori kapacitás függvényében!).
 6. Csak azt a megrendelést vesszük teljesítettnek, melyet visszaigazoltunk.
 7. Megrendelés  idejének módosítása vagy a megrendelés törlése Budapesti cím esetén 12 órán belül, vidéki cím esetén 48 órán belül lehetséges díjmentesen. 24-48 óra között a transzfer díj 10%-a , 24 órán belül a transzfer díj 50%-a lemondás költsége, ha a gépkocsi kiáll, de az utazás meghiúsul a fuvart teljesítettnek vesszük.
 8. Amennyiben vidéki transzfer esetén az indulási időpontot Ön határozza meg, vagy az általunk ajánlottat módosítja, ( a menetidőt rövidíti ) minden további felelősség Önt terheli.
 9. Várakozási pótdíj: Várakozási pótdíjat előrendelésnél abban az esetben számítunk fel, ha a várakozás tényét a megrendelő előre nem jelezte, és ezzel a gépjárművet a további fuvarfeladatok elvégzésében akadályozza!

  Az utazás megkezdésére 10 perc áll rendelkezésére, ennek a várakozásnak a díját a transzfer ár tartalmazza.

Szerződéskötés módja:

A rendelés leadható:

 • Telefonon (Első megrendelés mindig e-mailben!)
 • E-mailben
 • Online rendelőboxon keresztül

Fizetés módja:

 • Személyesen a cég képviselőjénél  (gépkocsivezetőnk) készpénzben
 • Banki átutalással ( minden esetben a fuvar kezdete elött, előzetes egyeztetés után!)

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

A transzfer szolgáltatást igénybe veheti minden természetes személy, amennyiben megfelel az alábbi feltételeknek:

 • A 14. életévét az utazás napjáig betöltötte.
 • A 14. életévét még nem töltötte be, de kísérővel utazik.
 • Az utazásra alkalmas állapotban van ( ennek feltételeit lásd a BKIK ide vonatkozó kivonatában).
 • A szerződéses feltételeket e-mailben elfogadta!
 • A gépkocsi feltüntetett poggyász kapacitásával megegyező vagy annál kevesebb csomaggal rendelkezik.
 • Élő állat szállítása csak annak írásbeli előrejelzésével történhet!
 • Online megrendelés esetén a Megrendelő csak nagykorú személy lehet. Kijelenti továbbá, hogy a rendeléskor megadott adatai a valóságnak megfelelnek.

A rendelés menete:

 1. Transzfer kiválasztása, alapadatok megadása, majd a rendelés ikonra való kattintás.
 2. A szolgáltató ellenőrzi a szabad kapacítást, majd ennek függvényében küldi a visszaigazolást.

A megrendelést követő 24 órán belül a  Megrendelő visszaigazolást kap a rendelésnél megadott e-mail címre. A megrendelés feldolgozása után a Szolgáltató visszaigazolást küld, amely tartalmazza a transzfer részletes információit és  paypal esetében a tranzakció számát. Ezt a számot a megrendelő (az utazást igénybe vevő) a gépkocsivezető esetleges kérésére azonosítás céljából köteles egyeztetni!

A szolgáltatás színvonalának megtartása érdekében a Szolgáltatónak szüksége van az utas mobiltelefonszámára, e-mail címére. A fenti adatok hiánya vagy valótlansága okán értesítés hiányában elmaradt utazásért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

Átutalás esetében a szolgáltatás kifizetése vásárlásnak minősül, így a fizetésnél NINCS további költség!

Lemondás

A lemondást a Szolgáltató  minden esetben visszaigazolja e-mailben.

Amennyiben a Szolgáltató  későn kapja meg a lemondásról szóló értesítést, és a Szolgáltató járműve az indulási helyszínre kiáll, a transzfert a Szolgáltató teljesítettnek tekinti és a transzfer árára visszatérítési igényt nem fogad el.

Lemondási idő: lásd az Utazási feltételek 7. pontjában.

VIS Major

Kérjük a Megrendelőt, hogy vegye figyelembe annak a lehetőségét, hogy előre nem látható  események (pl. váratlan műszaki hiba, baleset, szélsőséges időjárási körülmények, útlezárás) miatt késés, vagy a szolgáltatás egészének meghiúsulása következhet be. A Szolgáltató vállalja, hogy tőle telhetően mindent megtesz a probléma megoldásának érdekében (pl. másik lehetőleg ugyanolyan autó küldése), de a rajta kívül álló okok miatt bekövetkezett károkért felelősséget nem vállal. Vis Major helyzet esetén Ön cégünknek fizet és az Önt szállító személyszállító vagy taxis vállalkozást teljes mértékben cégünk fizeti ki.

Abban az esetben, ha  a megrendelő az indulási időpont saját téves megválasztása miatt lekési a repülő, vagy vasúti járatát  a Szolgáltató minden felelőséget elhárít!

A repülőtérre való elindulás célszerű idejének megválasztásához kérje tapasztalt kollégáink segítségét!

Ha a transzfert a Szolgáltató  saját hibájából teljesíteni nem tudja a Megrendelő kártérítést kérhet, melynek összege azonban nem lehet nagyobb mint a befizetett szolgáltatási díj.

Érvényes 2010. 01.01-től

Legutolsó módosítás időpontja 2016.12.22.